Referencer
  • Feedback fra klienter

 

P (mand, 42 år):…”jeg var meget glad for de to samtaler i foråret, fordi tingene blev meget afklaret for mig, jeg fik overblik over situationen, blev rolig og fik ideer til hvordan jeg skulle forholde mig til både min mors sygdom og mine børn. Jeg kommer nu efter 5 måneder for at lukke historien og afslutte forløbet, som jeg var glad for”…

 

B(mand, 45 år):…”I starten følte jeg mig på grænsen til sindssyg, afreagerede ved de mindste ting, var jaloux og ked af det. Jeg har nu fundet mere harmoni i mit liv og holder fast i de forandringer jeg ser som nødvendige for et godt liv. Min kone har nu besluttet, at vi skal prøve et nyt samliv igen, så vi forsøger at nærme os hinanden.”

 

Å(kvinde, 50 år):….”Du har redet mit ægteskab. Da jeg startede hos dig, var jeg fuldstændig forvirret og troede at alt var min skyld. Men jeg indså, at de problemer vi havde i parforholdet, handlede om mit stress, som påvirkede ikke bare mit arbejde, men også mit privat liv. Det har også hjulpet min mand at se på problemerne udefra en anden vinkel.”

 

L(kvinde, 49 år):…”Det er utroligt, jeg ser mange nye muligheder i mit liv…”

 

A(kvinde, 47 år)…”Hej Maria. Jeg fik ikke vikariatet, men havde en rigtig fin samtale. Den anden kandidat havde mere relevant arbejdserfaring. Jeg gjorde dog et godt indtryk og vil passe godt i teamet, derfor sender jeg nu en ny ansøgning og er ved godt mod. Hilsen. A”

 

M(kvinde 38 år):…”Stressprofilen har hjulpet mig til at se, hvor jeg kan sætte ind med ændringer af min situation nu og hvad jeg skal arbejde med over længere tid. Det er et godt værktøj, der har suppleret fint vores samtaler.”

 

M(pige, 14 år): …”Jeg har fået meget mere selvtillid og jeg er bedre til at løse mine problemer nu”.

 

M(pige, 16 år):…”Kære Maria, jeg vil gerne aflyse vores møde i næste uge, da det går rigtig godt med mig for tiden…”

 

E(kvinde, 72 år):…”mange tak for din omsorg efter min mands død. Du har hjulpet mig til at søge hjælp hos andre og tale med dem. Det hele er blevet lettere at bære.”

 

AS(kvinde, 25 år):…”Jeg føler mig splittet mellem min danske og min albanske vennekreds…Jeg er ved at løsrive mig, udvide mit horisont og gøre mig selvstændig…det er en hård process, men der skal ske noget i mit liv nu…jeg er blevet meget glædere i den senere tid….”

 

 

 

Flere videoer
video
Når flere kulturer skal leve sammen, skal alle udvikle sig
portraet
Maria Christensen
Cand. psych. med over 20 års erfaring
Har humor som varemærke
Lever og tænker som en flerkulturel
Taler 5 sprog og føler sig som europæer
logo_psyc
Medlem af Dansk Psykologforening
 
Læs min blog